FAQ

1. Hvordan finner jeg elementet jeg vil kjøpe?
    
Finn på hjemmesiden til kategorien for elementet du ønsker å kjøpe (i kategorilisten på toppen av siden under området tittelen), flytte musen til kategorinavnet, vil du se en liste over underkategorier. Velg en din varen tilhører, og du vil til overført til produktsiden. Du kan velge elementet du ønsker å kjøpe her.
2. Hvordan legger jeg inn en bestilling?
    
Etter klikker du elementet du leter etter, velger du størrelsen og fyll i antall, og klikk deretter Legg til i handlevognen. Gjennomgå varer i handlekurven. Angi kuponger eller rabatt koder hvis du har noen. Når du er klar, klikker du Fortsett til kassen. Velg utsjekkingen metoden som gjest eller registrert kunde (registrerte kunder kan logge inn fra høyre side). Klikk på Fortsett, og du vil bli overført til betalingssiden. Vennligst oppgi målet for produktet, betalingsmåte og faktureringsadressen. Gjennomgå bestillingsinformasjon. Du kan redigere din adresse og betalingsinformasjon. Velg "Process Order" å fullføre kassen. Ikke glem å holde ordreinformasjonen på et sikkert sted i tilfelle at du kanskje må sjekke din ordrestatus.
3. Hvordan du sender mine kjøpte varer?
    
Når vi har mottatt din betaling, vil vi avtale med bestillingen med 24 timer.Hvis alt går bra, vil vi sende den ut med 2 dager.
4. Hvor lenge vil være pakken ankom vårt land?
    
Etter at vi sender den, vil ordinære pakken være levering i 5-7 virkedager i løpet av hele innlegget prosessen. Vel, på grunn av uforutsette omstendigheter, vil tiden være vare litt lenger. Vennligst ikke bekymre deg for det.
5. Hvordan du kan spore bestillingen min?
    
Hvis du er en registrert medlem på nettstedet vårt, kan du spore din bestilling ved å bruke "Bestill Inquiry" linken. Eller, kan vår kundeservice hjelpe deg spore order.And når vi får sporingsnummer fra uttrykkelig selskapet, vi kan også sende det og sporingskobling til å spore pakken status.
6. Hvordan finner jeg elementer størrelse passer meg?
    
Du kan finne Size Chart nedenfor Størrelse Velge feltet.
7. Hvordan kan jeg endre min bestilling eller kansellere bestillingen min?
    
Når vi har mottatt din betaling, vil vi avtale med din bestilling innen 2 dager. Så hvis du ekte ønsker å endre den, eller avbryte den, håper vi at du kan fortelle oss innen 2 dager. Fordi hvis vi sender det ut, er det vanskelig å stoppe pakken for deg. Så vi håper du kan forstå.
8. Hvordan kan jeg returnere varene til din bedrift?
    
Dersom produktets kvalitet er ikke noe problem, kan vi ikke godta retur det.Hvis det er noen problemer av varer (for eksempel visste flekken eller linjen ikke avskåret klart), håper vi du kan vaske det eller rengjøres da vil vi gi vår gjest passer kompensasjon. Hvis størrelsen er liten for deg, eller når du har mottatt din jersey, finner du at du ikke liker det, og så videre, disse problemet vi ikke aksepterer .Så håper du kan forstå oss.
9. Hvor mange betalingsmåte aksepterer dere?
    
Vi kan mottatt betaling via Visa-kort, Master Card.