Compton fortsetter å regere som Pan-Am-mester

06/11/2017 0
Tretti-tiden amerikansk nasjonalmester Katie Compton vant den pan-amerikanske syklocross-mesterskapet søndag i Louisville med en annen overbevisende solotur. Som hun gjorde på lørdag i USA Cup-CX / Derby City, sendte KFC Racing-Trek-Panache-rytteren Cannondale-CyclocrossWorld.com's Kaitie Keough midtveis gjennom løpet. Kanadiske Christel Ferrier-Bruneau (Sas Macogep Aquisio) var tredje.
"Det føles ganske bra," sa Compton om sin fjerde kontinentale mestertitel. "Bare flere ryttere, mer konkurranse. Det føles alltid bra å vinne. Det er viktig for meg, så jeg er glad. "
 
I første omgang dannet de endelige podio-finisherne en gruppe med sykkelbekledning Compton som ledet veien. Med blåsende vind blåser og kurset begynner å tørke ut, var det fordelaktig å sitte i utkastet på enkelte seksjoner.
 
"Det var mye tackier, men ruttene var litt dypere enn i går og mykere og bakken var mye humpete," sa Courtenay McFadden (Pivot Cycles) sykkelklær på nett.
 
Etter to runder ble Ferrier-Bruneau falt. Bak, Rebecca Fahringer (Stans NoTubes), McFadden, og Ellen Noble (Aspire Racing) sparred for fjerde og femte plass.
 
Compton holdt øye med Ferrier-Bruneau, etter å ha kjørt med henne i Europa gjennom årene.
 
«Hun har noe talent, og hun jobber hardt, og hun er en mamma,» sa Compton av kanadenseren. "Det er fantastisk å se henne ut her og få en topp tre i internasjonal konkurranse."